_______________________________________________________________________    
  Om een volledig seizoen mee te kunnen doen aan de Superstock 600-klasse is een flink budget nodig. De aanschaf van de motor is niet het enige wat geld kost, er komt over een geheel seizoen bekeken nog het een en ander bij.

Per jaar zijn er ongeveer 12 wedstrijden, dit betekent dat er waarschijnlijk een stuk of 12 setjes banden nodig zijn, en natuurlijk heel veel liters benzine. Dan is er nog de inschrijving die per racedag iedere keer ongeveer 115 euro bedraagt. De races zijn vaak in Assen of in Duitsland, dus het vervoer is ook een grote kostenpost.
U zult begrijpen dat dit alles zonder sponsors voor mij niet mogelijk is.

Voor bedrijven kan het sponsoren erg interessant zijn, maar ook voor particuliere motorsport liefhebbers kan het leuk zijn om via deze manier betrokken te zijn bij de motorsport. Dit kan al op een eenvoudige manier via De Club Van 50.


Wat kan een Sponsor van mij verwachten?
-Na iedere wedstrijd maak ik een nieuwsbrief met daarin een verslag van de afgelopen wedstrijd en geef ik eventuele wijzigingen door binnen de kalender.

-Tijdens de racedagen zijn de sponsors altijd van harte welkom. De koffie staat bij ons altijd klaar, en er is altijd de mogelijkheid om vrij in het Rennerskwartier rond te lopen.

-Sponsornaam kan eventueel vermeld worden op de motorfiets. (nader te bespreken i.v.m. beperkte ruimte op de motorfiets)

-Sponsornaam komt als link op deze website te staan.

-Als er een artikel over mijn verrichtingen in de Motorrace in bijvoorbeeld een regionaal weekblad komt, of bijvoorbeeld op een andere algemene motorsportwebsite, zal ik mijn best doen om de namen van de sponsors er bij te laten vermelden.

 
   
       
       
60" align="left" valign="top">